Πρόγραμμα «Συνέπεια» WATT+ VOLT

Πρόγραμμα «Συνέπεια»

Είμαστε δίπλα σας και σας το αποδεικνύουμε με κάθε τρόπο!

Τώρα με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών «Συνέπεια» απολαμβάνετε ακόμα χαμηλότερες χρεώσεις στο λογαριασμό ρεύματος, για όλους εσάς που πληρώνετε εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς σας.

Η WATT+VOLT με το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει απώτερο σκοπό να επιβραβεύσει τους πελάτες της για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και τη συνέπεια που δείχνουν σε σταθερή βάση.

Στο Πρόγραμμα «Συνέπεια», μπορεί να συμμετέχει ο Πελάτης εφόσον και μόνο εκδηλώσει ο ίδιος την αντίστοιχη επιθυμία να ενταχθεί σε αυτό.

Συνεπής πελάτης θεωρείται αυτός που:

 • κατά την ημερομηνία έκδοσης του εκκαθαριστικού του λογαριασμού έχει εξοφλήσει εμπρόθεσμα, πριν την ημερομηνία λήξης του, τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό
 • και δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή

Στο Πρόγραμμα «Συνέπεια» δεν δύνανται να ενταχθούν παροχές που είναι ήδη ενταγμένες σε Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Ευάλωτοι Πελάτες και παροχές που υπάγονται στο Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης (ΤΥΑ), καθώς και Πελάτες που απολαμβάνουν ήδη ειδικής προνομιακής τιμολόγησης.

Η διάρκεια του Προγράμματος ισχύει από 1/9/2016 και λήγει 31/12/2017, οπότε και ο Συνεπής Πελάτης θα τιμολογείται στους εκκαθαριστικούς του λογαριασμούς ως εξής:

ΠΙΝΑΚΑΣ 1: Τιμοκατάλογος όταν καλύπτονται οι προϋποθέσεις

 • Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του Προγράμματος ο Πελάτης παύσει για οποιονδήποτε λόγο να πληροί σωρευτικά και τις δύο προϋποθέσεις του Προγράμματος «Συνέπεια», τότε αυτομάτως η τιμολόγησή του μετατρέπεται ως ακολούθως:

ΠΙΝΑΚΑΣ 2 : Τιμοκατάλογος όταν δεν καλύπτονται οι προϋποθέσεις

Σε κάθε περίπτωση, με τη λήξη του Προγράμματος (δηλαδή από 1/1/2018 και μετά) ο Πελάτης τιμολογείται βάσει του ως άνω Πίνακα 2.
 

Η WATT+VOLT επιβραβεύει όλους εσάς για την εμπιστοσύνη που της δείχνετε καθημερινά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 183 83 και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να ενταχθείτε στο Πρόγραμμα «Συνέπεια».

Κι αν θέλετε να κερδίσετε ακόμη περισσότερο, επιλέξτε τηνΠάγια Εντολή Εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας και επωφεληθείτε με -30% έκπτωση στην εγγύησή σας.

Με αυτόν τον τρόπο:

 • Είστε ξέγνοιαστοι ότι παραμένετε πάντα εμπρόθεσμοι στις πληρωμές σας και επωφελείστε συνεχώς από το Πρόγραμμα «Συνέπεια».
 • Κερδίζετε χρόνο από τις ουρές της αναμονής στα ταμεία όπου εξοφλείτε τον λογαριασμό σας.
 • Απαλλάσεστε από το άγχος για το πότε θα εξοφλήσετε το λογαριασμό σας.
 • Δεν χρεώνεστε με τόκους υπερημερίας σε περίπτωση που ξεχαστείτε, ενώ η προμήθεια της τράπεζας για συναλλαγή με πάγια εντολή είναι η χαμηλότερη απ’ όλες τις τραπεζικές συναλλαγές.

 

Περισσότερα νέα

 • Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο του «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» περισσότερα...
 • Αντλίες θερμότητας: ανάγκη για περισσότερες βιώσιμες πολιτικές σε Ελλάδα και ΕΕ περισσότερα...
 • Έναρξη υποδοχής αιτημάτων σύνδεσης φωτοβολταϊκών με ενεργειακό ή εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό περισσότερα...
 • Επανέναρξη ''Εξοικονομώ II'': Τι αλλάζει στην υποβολή αιτήσεων • Πότε εκδίδεται ο οδηγός & ξεκινούν οι αιτήσεις περισσότερα...
 • Μικρές επιχειρήσεις και Επαγγελματίες WATT+ VOLT περισσότερα...

όλα τα νέα

Τα έργα μας

όλα τα έργα


copyright 2012, MAINTHERM ΠΑΓΚΑΛΟΣ
powered by 2012, webApplications